Design Művek duó – avagy kik vagyunk mi

 

Farkas Krisztina kicsiFarkas Krisztina vagyok, a vizuális megjelenésben segíthetem a mikrovállalkozásod, vagy az ajánlói üzleted.

Mint sok kortársam, én is több évig dolgoztam külföldön. Aztán egy volt középiskolás osztálytársam megkeresése, majd néhány beszélgetés felélesztette bennem a vállalkozó kedvet.

A kibontakozóban lévő együttműködésünk reményt adott arra, hogy itthon is kialakíthatok magamnak és a családomnak egy a külföldihez hasonló életszínvonalat. Anélkül, hogy ott élnék.

Az együttműködés során kikristályosodott, hogy én a megfelelő arculat kialakítása területén tudok komolyabb hozzájárulást adni a csapatunk munkájához.

Mivel korábban is vonzott ez a terület, elköteleződtem ebbe az irányba: folyamatosan képzem magam, hogy egyre jobb legyek. Ezt a fejlődő, gyakorlati tudást pedig arra szeretném használni, hogy most már ne csak a csapattársaimnak segítsek…

Ha hálózatépítőként, értékesítőként dolgozol, vagy egy mikrovállalkozást vezetsz és szeretnél egyedi arculatot kialakítani, akkor érdemes tovább olvasnod a részletekért.

 

Kasza Szabolcs kis képKasza Szabolcs vagyok, segíthetek, hogy az üzeneted, vagy a csapatod üzenete hatásos legyen, célba érjen.

Egyetemistaként megtetszett a média világa, de csak úgy, ahogy hazánk legnagyobb egyetemi hírlapjánál csináltuk: lelkesedésben, csapatban dolgozva, építő, előremutató témákkal foglalkozva.

Kikerülve a munkaerőpiacra hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez a lelkes csapatszellem és szabadság a hagyományos médiavilágban, de akár egy alapítvány, vagy cég médiamunkatársaként dolgozva is csak kevés helyen van jelen…

Mivel tele voltam ötletekkel, úgy döntöttem, hogy nem keresem tovább, inkább létrehozom a nekem, nekünk megfelelő munkahelyet. Hálás vagyok, hogy ma már társakat is találtam ehhez.

Engem a csapatépítés, az online marketing és a közösségi marketing ejtett rabul, ezt tanulom és adom tovább a gyakorlati tudást az arra vevő embereknek…

Ha hálózatépítőként, értékesítőként dolgozol, vagy egy mikrovállalkozást vezetsz segíthetünk felépíteni az online ügyfélszerző rendszered. Kattints a részletekért.