Mit kínálhatunk számodra?

 

Amikor eldöntöttük, hogy online alapokra helyezzük a vállalkozásainkat, hamar észrevettük, hogy koránt sem egységes a piac, kevés az olyan szolgáltató, aki teljes körű és folyamatos segítséget, támogatást tud nyújtani.

Ok, megcsinálták, és most?

miben segíthetünk 2Ezért is tartjuk fontosnak, hogy ne csak eladjunk egy tanfolyamot, elkészítsünk egy jó logót, átküldjünk egy bannert, vagy segítsünk néhány hírlevél megírásában, hanem adjuk meg a lehetőségét a folyamatos együttműködésnek, fejlődésnek, tanulásnak, vagy akár alternatív produktív jövedelemszerző lehetőségek bevonásának is.

Azt is láttuk, hogy a legtöbb tanfolyamnál, vagy akár egy honlap felépítésénél is a szolgáltatók nem feltétlenül vállalnak felelősséget azért, amiért a szolgáltatás valójában készült: az eredményességért. Ez persze érthető, hiszen nagyon sok tényező lehet, ami megakadályozza ezt. Mi egy olyan rendszert szerettünk volna kidolgozni, ami az eredményesség érdekében folyamatos együttműködésről és nem csak egy egyszeri vásárlás- eladás kapcsolatról szól.

Nem tartjuk magunkat profinak, éppen ezért folyamatosan képezzük magunkat. Szeretnénk, ha a mi folyamatos fejlődésünk a partnereink folyamatos fejlődését hozná.

Ha networkerként, értékesítőként, vagy mikrovállalkozóként tevékenykedsz a következőket tudjuk neked nyújtani:

Krisztina területén:

  • logó, névjegykártya, reklámanyagok, bannerek, facebook és bármely más közösségi média borító megtervezése egyedi arculattal
  • elkapó oldal, saját honlap, blog készítése (sablonok átdizájnolásával) és frissítése

Szabolcs területén:

  • egy ügyfélszerző rendszer felépítésének, összeállításának segítése
  • vevőszerző kampányok és marketing automatizálás támogatása

Közösen:

  • Folyamatosan frissülő videó tréning és coaching program, ami segíti önmagad, a vállalkozásod és az online megjelenésed állandó fejlesztését

ÉRDEKEL, KÉREM A RÉSZLETEKET