KRISZTINA GRAFIKAI ÉS WEBDESIGN MUNKÁI


Kiskarádi Vegyesbolt logó

Az újonnan nyíló, karádi vegyesbolt bízott meg logójának  megtervezésére. A tulajdonos egy megnyerő, fiatalos, bordó-fekete-fehér pecsét stílusú logót álmodott meg üzletének. Konkrét elképzeléseit követve született meg a 3 logó variáció. A galériát végiglapozva kiderül melyik lett a befutó.


Építésztervező szakmérnök arculat és portfolió oldal

Komplett arculat és weboldal készült egy építésztervező szakmérnök részére. A megbízó munkáit bemutató reszponzív oldal megjelenését Krisztina tervezte, szövegét pedig Szabolcs írta.


Torockó Egyesület logó

A tervezési folyamat elején sokat gondolkodtam azon, hogy Torockó sokszínű kultúrális és természeti értékeit hogyan jelenítsem meg az Egyesület logójában. Végül a kevesebb több elvét alkalmazva született meg a végeredmény. A logó magját, legfőbb grafikai elemét,  Erdély egyik legjellegzetesebb sziklatömbjének, a falu határában tornyosuló Székelykőnek a stilizált sziluettje alkotja.


Báderfa projekt

Egy családi vállalkozásként működő faipari cég kért fel arculatának frissítésére. Két logó verzió készült, két különböző stílusban. Végül a rusztikusabb, a cég korábbi arculatához közelebb álló, leveles-körfűrészes változat nyerte el a megrendelő tetszését.


Irány India! arculat

Az Irány India! egy indiai utazási klub és India barátok köre, melynek vezetője Kovács Zoltán jógapedagógus, India utazó. A klub korábban nem rendelkezett logóval és konkrét elképzelése sem volt a leendő emblémával kapcsolatban. Egy kikötése volt csupán, mégpedig az, hogy mellőzzem a kissé már elcsépelt, logóként sokat használt ikonikus épületek (pl.: Tádzs Mahal) bármiféle megjelenítését.SZABOLCS REFERENCIÁI


Kadlicskó Krisztián építésztervező szakmérnök oldala


Figura Bisztró hivatalos oldal


Figura Bisztró Facebook oldal menedzselése